Євген Лавренчук у Театрі Корифеїв

Євген Лавренчук у Театрі Корифеїв

До Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театр ім. М.Л. Кропивницького приїхав Євген Лавренчук, український театральний режисер, заслужений артист України, автор методики викладання акторської майстерності та режисури.

Нині актори продовжують розширювати свої горизонти та професійні навички, відвідуючи тренажі із різними режисерами. Сьогодні в Театрі корифеїв артисти знайомляться з авторською методикою Євгена Лавренчука. Як зауважив режисер, вона має сім ступенів. Тому почали із першого.

Наразі вже відбулося два тренажі. Такі підходи надають акторам додаткові інструменти для розвитку свого таланту та творчого потенціалу, забезпечуючи більш глибоке розуміння ролей та змогу втілювати їх з більшою автентичністю й емоційною насиченістю.  

Режисер має багато планів, тепер лише справа за реалізацією. «Кіровоградський академічного обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького – це своєрідна Мекка для кожного українця», - наголошує Євген Лавренчук.

Зауважимо, що режисер здійснює постановки, а також веде активну педагогічну діяльність в Україні, Польщі, Німеччині, Литві та Ізраїлі.

Пресслужба Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Дата публікації: 24.11.2023