«Острів скарбів» за мотивами Р. Л. Стівенсона: яскрава, динамічна та музична прем'єра у Театрі Корифеїв

«Острів скарбів» за мотивами Р. Л. Стівенсона: яскрава, динамічна та музична прем'єра у Театрі Корифеїв

23 рудня 2023 року відбулася прем’єра вистави «Острів скарбів», поставленої за мотивами книги Стівенсона, про тих, хто змалечку втратив совість, про тих, хто шанує закони, про зради і змови; про хлопця Джима, який не дивлячись ні на що йде до своєї мети.

Дякуємо команді артистів за цікаву роботу, за цікаву атмосферу при підготовці вистави. Поставила «Острів скарбів» відома Жанна Чепела. Це режисер Харківського національного академічного театру опери та балету Імені М. Лисенка, яка разом з артистами створила цю яскраву, динамічну та музичну виставу.

Дякуємо директору - художньому керівнику «ХНАТОБ» Ігореві Тулузову за співпрацю.

Професійність музичного колективу на чолі Наталії Ланової, чудового диригента, перевершила всі сподівання.

Також справжнім майстром танцю стала балетмейстер Мар’яна Опря, яка з розумінням поставилась до постановки.

Кирило Ликов та Антон Шурпік - люди віддані своїй справі, віддані театру.

Чарівною, тендітною жінкою, яка виконувала величезну роботу - помічник режисера Марина Малахатько, яка об’єднувала людей у цілу виставу. Її майже непомітну, помічали геть усі.

Художником вистави став відомий Олег Татарінов, за його допомогою були створені оздоблення для вистави, художнє рішення яке занурило нас у казку.

Сценічні художні образи, незвичайні костюми, все це зробила Любов Душина, а художником по світлу, чудовим художником, який дав нам можливість відчути себе ніби в голівудському спектаклі - Світлана Змєєва.

Дякуємо усім цехам театру за велику, плідну працю над виставою.

І ось тепер нашого малого хлопця Джима чекають неймовірні пригоди, підступні пірати, шалені подорожі на кораблі у відкритому морі та знайомство з новими друзями на безпечному острові.

Великі молодці артисти і режисери, яких надихнуло бажання художнього керівника Сергія Корнієнка, створити цю чудову виставу!

Тепер ми з радістю чекаємо гостей - шанувальників театру.

Адміністрація Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Дата публікації: 31.12.2023