"Наші Черкаські колеги – справжні митці": Театр Корифеїв про прем'єру "Макбет"

27 січня директор Театру Корифеїв Сергій Корнієнко завітав з робочим візитом до Черкаського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка та залюбки, за запорошенням директора-художнього керівника Руслана Паскалова, став глядачем прем’єрного колективу вистави «Макбет», режисера Станіслава Садаклієва.

«- Наші Черкаські колеги – справжні митці свого діла, попри всі труднощі вони не тільки змогли відновити приміщення театру, а й продовжують дарувати емоції своїм глядачам. Саме завдяки таким діям і висвітлюється справжній професіоналізм!» - зазначив Сергій Вікторович.

Ця зустріч також залучила до свого творчого кола керівників Чернігівського, Вінницького та Полтавського театрів: Сергія Мосієнко, Івана Педорука і Олексія Андрієнко. Особливо в скрутні часи, такі заходи допомагають не лише уникнути культурного занепаду, а й є чудовим супутником у вирішенні питань стосовно співпраці та театрально-мистецького збагачення. Однією з головних тем та цілей спілкування було обговорення гастрольної діяльності та планів, яке, в свою чергу, закріпилось позитивним результатом.

Ми щиро вдячні Черкаському театру, а особливо його директору Руслану Лукичу та заступнику Сергію Осипову, за щирий прийом, успішну організацію та обмін, вкрай важливим, та необхідним у нашій сфері, досвідом!

Пресслужба Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Дата публікації: 02.02.2024