Голова обласної ради Юрій Дрозд представив колективу Театру корифеїв його нового керівника

Голова обласної ради Юрій Дрозд представив колективу Театру корифеїв його нового керівника

Голова обласної ради Юрій Дрозд представив колективу Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького його нового директора-художнього керівника Сергія Корнієнка сьогодні, 27 вересня.

«Маю за честь представити вам нового керівника Театру корифеїв Сергія Корнієнка. Він уже зарекомендував себе талановитим актором та режисером. Я знаю, що з новим керівником на наш театр чекають творчі звершення – нові постановки, вистави, концерти тощо. Вірю в те, що силах Сергія Вікторовича зробити наш театр флагманом українського мистецтва, відомим далеко за межами нашої держави. Переконаний, що талановитий і досвідчений колектив Театру корифеїв допоможе реалізувати всі творчі задуми нового керівника», – наголосив Юрій Дрозд під час зустрічі з колективом.

Голова обласної ради чекає, що вистави театру імені Марка Кропивницького побачать шанувальники мистецтва у Чернівцях та Миколаєві, Черкасах та Ужгороді, Львові та Одесі, Вінниці та Херсоні тощо.

«Обласна рада зробить усе, аби організувати і забезпечити ці гастролі», – підкреслив Юрій Дрозд, зазначивши, що найближчим часом чекає на виступи колективу театру в Польщі, Словаччині, Німеччині та Угорщині – там, де нині сконцентрувалась найбільша кількість українців, що виїхали за кордон, рятуючись від війни.

Кіровоградська обласна рада

Дата публікації: 27.09.2023