Дуже насичений перший день після відпустки…

Дуже насичений перший день після відпустки…

Так, розпочався він не надто приємно для більшості колективу, але згадувати про це ми не хочемо – про це вже багато написала преса. Колектив театру чітко висловив свою думку – ми хочемо, можемо і будемо плідно працювати пропри все.

Отже, важливою подією сьогоднішнього дня було проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художньо - артистичного персоналу. Ми щиро вітаємо з перемогою артистів драми другої категорії Копань Тетяну, Бовшик Тетяну, художника з освітлення Ковпака Василя та помічника режисера Попову Тетяну. Натхнення вам, нових творчих здобутків та успіху!

Провели перші збори колективу, обговорили плани на майбутній сезон, зміни в майбутньому репертуарі та 53-ті «Вересневі самоцвіти».

Також, приступили до роботи над виставою «Експеримент» за однойменною п’єсою та інсценізації заслуженого діяча мистецтв, письменника та кінорежисера Олександра Жовни. Так би мовити «з почином». Дуже цікавим було перше знайомство, адже для режисера кіно робота в театрі – це вперше, а для акторів перший досвід співпраці не з театральним режисером. Мабуть, саме тому Олександр Юрійович обрав для постановки саме «Експеримент». Адже, це дійсно щось незвичне для Театру Корифеїв. Далі буде…

Працюємо на Перемогу!

Пресслужба Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Дата публікації: 01.08.2023