Друзі, у нас відбулася нова захоплююча премʼєра імерсивної вистави

Друзі, у нас відбулася нова захоплююча премʼєра імерсивної вистави "Марко Лукич"

Вистава "Марко Лукич" здивувала та зачарувала глядачів своїм унікальним підходом до інтерактивного театрального досвіду. Побувавши на різних локації які розташовані по всьому театру, кожен момент був наповнений емоціями та несподіванками, а атмосфера вистави проникла кожного з присутніх, перетворивши їх досвід у незабутню подорож.

Дякуємо режисеру-постановнику Миколі Бабину за Ваш талант, креативність та відданість мистецтву які проявилися в кожному аспекті цієї вистави.

Дякуємо акторам які майстерно втілили свої ролі, ваша професійність та пристрасть до мистецтва дозволили вам перетворити кожну сцену в магічне дійство, яке залишало аудиторію в захваті.

Хочемо висловити щиру подяку нашим прекрасним цехам! Кожен з вас відіграв важливу роль у цій постановці, і без вашої праці, таланту та відданості мистецтву ця вистава не була б такою чудовою.

Велике спасибі художникам Оксані Калюжній та Тетяні Баштаннік за створення неймовірних декорацій що зачаровувала глядачів з перших хвилин, за креативність у створенні унікальних сценічних образів.

Щиро дякуємо нашому оркестру за створення атмосфери та настрою, які підкреслили кожну емоцію.  

Дякуємо усім, хто завітав на нашу прем'єру і долучився до цього захоплюючого дійства! Наша команда дуже вдячна за вашу підтримку та натхнення.

Пресслужба Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Дата публікації: 12.02.2024